RD Computers is een all-round IT-bedrijf met jarenlange ervaring op netwerk- en computergebied. Wij leveren en onderhouden zakelijke netwerken van A tot Z. Wij bieden een totaalpakket voor uw bedrijf zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw IT-zaken.

RD Computers is hét adres voor uw complete systeembeheer. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van servers, werkstations en bijbehorende software. Ook bieden wij u een tal van diensten, zoals hosting en beheer van uw website, onderhoud aan uw netwerk, IP-telefonie en reparatie of vervanging van uw hardware. Wij leveren service op maat voor elk bedrijf, groot of klein. Neem contact met ons voor advies en hoe wij ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Wij hebben een gespecialiseerd team van helpdeskmedewerkers die u en uw medewerkers snel te woord staan en u direct van dienst zijn. Zelfs buiten kantoortijden staan wij voor u klaar. Ons doel is u zo snel mogelijk te helpen. Wij hebben een uitgebreide technische dienst en de kennis in huis om vrijwel alle apparatuur te kunnen repareren. Ook het leveren van nieuwe producten verzorgen wij voor u.

Netwerken


Wij verzorgen de gehele installatie van uw netwerk, van server tot werkplek. 
Lees verder

Migratie


RD Computers heeft ruime ervaring met migraties naar nieuwe hardware.
Lees verder

VOIP


RD Computers geeft advies en installeert VOIP-telefonie naar uw wensen.
Lees verder

Onderhoud


RD Computers zorgt voor een betrouwbaar, stabiel en veilig netwerk.
Lees verder